Meet Raoul

Hillary, oh Hillary!

Zoals sommigen misschien weten heb ik de Amerikaanse voorverkiezingen als een nieuws junkie gevolgd. Ik zat vele uren achter de t.v. en heb het internet afgezocht naar die politieke websites die alle nieuws bijhielden. En nu is het zover! Hillary Clinton is de eerste vrouwelijke presidentskandidaat van een grote Amerikaanse partij. Wow! Maar het mens is niet echt zonder controverses. Ik zou hier de hele website hier vol kunnen posten met alles wat er niet zou deugen aan Hil. Maar dat doe ik niet. Want ik heb bewondering voor die vrouw. Niet voor hoe ze alles heeft aangepakt, want het is een hopeloos stugge en (soms) hardleerse politica die soms niet lijkt te begrijpen dat mensen haar niet trekken. Zou dat een deel van haar charme zijn? Maar wel voor haar enorme intellect, doorzettingsvermogen, discipline en geloof in zichzelf en de zaken waar ze voor staat. Hoe zou jij reageren als je al meer dan 25 jaar het mikpunt bent van de media en de Republikeinse partij? Dan moet je wel van goeie huize komen denk ik. Nou ja, we gaan het zien. The circus is on!!!!!