Meet Raoul

Zangles van Raoul!

coverfoto

“Kun je leren zingen dan?”

Dat is een vraag die veel mensen aan mij stellen. Eigenlijk denkt iedereen van tevoren al dat het hopeloos is. Terwijl het in eerste instantie om het plezier gaat dat je krijgt van zingen. Toch? Als je zo graag met de radio mee blèrt waarom zouden we dan met lessen niet proberen om jouw stem en muzikaliteit te ontwikkelen? Ik nodig alle meezingers uit om eens een les te proberen. We gaan werken aan je ademhaling, houding, een beetje techniek, en aan jouw favoriete nummers. Daarnaast kunnen we kijken naar hoe je een lied interpreteert en hoe je zelfverzekerd staat. Benieuwd geworden? Kom dan langs op de Javastraat. Ik schenk onbeperkt thee in! ;-)

Facts

  • PRIVE LESSEN

  • DUO LESSEN

  • GROEPSLESSEN

  • 45 MINUTEN

  • WORKSHOP

  • ONBEPERKT THEE!

Tarieven

RAOULWIJSMA_1LESRAOULWIJSMA_5LESSENRAOULWIJSMA_10LESSEN

Leuk toch? Stuur meteen een berichtje!

Uw naam

Uw e-mail

Uw bericht