Meet Raoul

Het Fundament

Ja! Ik ben met een superfijne cursus begonnen. :) Voor mensen die net (of een paar jaar hehe) afgestudeerd zijn van een kunstvakopleiding is het soms lastig om op een goeie manier jezelf of je product in de markt te zetten. Daarom is de gemeente Amsterdam een pilot gestart om jonge kunstenaars van allerlei disciplines een kans te bieden om een betere creatieve ondernemer te worden. De komende 4 maanden krijgen we verschillende soorten workshops, les over verdienmodellen, werkbezoeken bij creatieve ondernemers en zit ik midden tussen allemaal gelijkgestemden! Het is echt nu al super interessant en nu al heel leuk om tussen de filmregisseurs, danseressen, theatermaaksters, tassen ontwerpsters, print designers, beeldende kunstenaars etc. te zitten. Op naar een nieuwe toekomst! #langlevegemeenteAmsterdam