Meet Raoul

Optreden in Pisa!

Voor de bruiloft van Chiel & Saskia mochten Simone en ik optreden op twee hele bijzondere locaties. Het stadhuis van Pisa en een prachtige klassieke Italiaanse villa in San Giuliano Terme. Het was echt een topweekend. Een superfijne ontvangst door het bruidspaar, rondrijden in Lucca en Pisa met onze fiat, de toren bekijken (ja hij is echt heel scheef!) en de dag daarna het huwelijk. De trouwzaal was precies zoals je wilt bij een Italiaanse bruiloft. Rood fluweel, gouden stoelen en een trouwambtenaar met traditionele sjerp in de kleuren van de Italiaanse vlag. Als niet-Italianen waren we best zenuwachtig om Vivo Per Lei te zingen in het hol van de leeuw, maar het kwam goed. 's Avonds barstte het feest los. Alle gasten waren zo goed gemutst, hadden er zin in en zetten de boel op zijn kop. Een van de mooiste huwelijken waarop ik ooit gezongen heb!