Meet Raoul

Curacao 2017

Ik heb even een tijdje niets van me laten horen. Dat kwam omdat er zoveel is gebeurd de afgelopen periode! Sinds dat ik terug ben uit Cuba, ben ik met mijn familie nog in Cyprus geweest en een week later zat ik met met mijn collega's van Pasta e Basta in Curacao om op te treden! Samen met Jolijn, Kim, Carly, Robbert, Lida, Simone, Tessa & Jelle vlogen we naar het Avila Beach Resort en het Lions Dive Resort voor vier hele vette optredens. Van een Italiaanse avond (waar ik Libiamo mocht zingen en een klassiek debuut maakte!) tot disco, en meerstemmige ballades. Alles zat erbij deze keer. Na onze optredens konden we nog twee dagen relaxen. We hebben de onderwaterwereld bekeken, en aan het strand gehangen. Wat een week! Als klap op de vuurpijl kreeg elke zanger als cadeau een gratis verblijf voor een week + partner voor een nieuw verblijf op Curacao. Wat een mooi cadeau!